Polievka z tekvice Hokkaido

Yields: 4 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 30 Mins Cook Time: 10 Mins Total Time: 40 Mins

Polievka z tekvice Hokkaido, ktorú najskôr upečieme v rúre.

Ingredients

0/8 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/2 Instructions
  • Tekvicu a mrkvu očistíme a nakrájame na kocky. Ak máme tekvicu zo záhradky, šupku z tekvice nemusíme šúpať. Dáme do zapekacej misy, pridáme soľ a bylinky, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme cca 30 minút na 175°C.
  • Upečenú zeleninu rozmixujeme, pridáme pripravený zeleninový vývar a zamiešame. Množstvo vývaru pridáme tak, aby polievka nebola veľmi riedka, ale radšej hustá. Podľa potreby dosolíme a varíme cca 5 minút. Polievku servírujeme pokvapkanú tekvicovým olejom, prípadne pridáme tekvicové semienka.

Tags

#hokkaido  #polievka  

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *