Kurací šalát s jablkom a brusnicami

Yields: 2 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 10 Mins

Ingredients

0/9 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/3 Instructions
  • V malej miske zmiešame jogurt, horčicu, med, citrónovú šťavu, soľ a korenie. Podľa potreby dochutíme. Kuracie mäso (ktoré je už upečené alebo grilované) očistíme od kostí a kože, nakrájame na menšie kúsky.
  • Nakrájané kúsky mäsa dáme do misky, pridáme brusnice, orechy a nakrájané kúsky jablka. Pridáme jogurt zmiešaný s prísadami a zamiešame.
  • Šalát podávame napr. s croissantom (croissant rozkrojíme a do stredu vložíme šalát- môžeme pridať aj kúsky zeleného šalátu) alebo len tak...

Notes

Tento šalát je výborná možnosť na využitie zvyškov z obeda- ak Vám ostane napríklad jedno upečené kuracie stehno.
Všetky ostatné suroviny doma určite nájdete a máte skvelý snack na ďalší deň do práce.

Tags

#brusnice  #jablko  #kura  

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *