Kuracie prsia s mandľami a pórom

Yields: 4 Servings Difficulty: Medium Prep Time: 20 Mins Cook Time: 15 Mins Total Time: 35 Mins

Ingredients

0/8 Ingredients
Adjust Servings
  • Na obalenie:

Instructions

0/3 Instructions
  • Pór očistíme a nakrájame na kolieska. Mäso nakrájame na menšie kocky. Nakrájané mäso rozmiešame v miske so zmesou z vajíčka, škrobovej múčky a vody.
  • Najskôr si pripravíme mandle- opražíme ich na troche oleja. Odložíme bokom.
  • Na panvici rozpálime olivový olej, pridáme pór, soľ, korenie a mäso. Všetko zmiešame a orestujeme až kým nebude mäso hotové. Nakoniec pridáme vopred opražené mandle, prehrejeme chvíľu s mäsom a podávame- napríklad s ryžou

Notes

Výborné je to aj s morčacím mäsom:-)

Tags

#kuracieprsia  #mandle  #por  

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *