Cestoviny s klobáskou a hráškom

Yields: 4 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 15 Mins Cook Time: 15 Mins Total Time: 30 Mins

Ingredients

0/12 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/4 Instructions
  • Cestoviny uvaríme a necháme odkvapkať. Pripravíme si suroviny - nakrájame klobásku, mrkvu, cibuľu.
  • Na panvici zohrejeme olivový olej a chvíľku opražíme nakrájanú klobásku. Klobásku vyberieme z panvice a odložíme bokom.
  • Vo výpeku opečieme cibuľku. Pridáme nakrájanú mrkvu, šampiňóny, soľ a trochu cayenského korenia. Pridáme smotanu a zeleninový vývar.
  • Pridáme opečenú klobásku a mrazený hrášok. Všetko spolu varíme na miernom plameni cca 10 minút. Do panvice pridáme maizenu, ktorú sme najskôr rozmiešali v troche studenej vody. Nakoniec vmiešame pripravené cestoviny. Premiešame a ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Notes

Moje obľúbené cestoviny. Odporúčam vybrať tvar cestovín, ktoré majú dutinu - napr. penne, aby bola omáčka aj vo vnútri cestovín.

Tags

#cestoviny  #hrasok  #klobasa  #mrkva  #smotana  

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *